Nothing представила нові навушники у форматі губної помади

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nothing випустила TWS-навушники Ear 1 минулого року. Це стало першим продуктом стартапу. Однак це не стало першим продуктом компанії, і на навушниках вона не зупинилася. Далі, передбачувано, був телефон, яким став Nothing Phone. Але зараз компанія пішла ще далі, випустивши навушники у новому форматі та назвавши їх Nothing Ear Stick. Звучить кумедно, але в перекладі російською мовою це означає ”вушна паличка”, що додає певного комізму ситуації. Погляньмо, що ми знаємо про цей продукт, адже його вже показали офіційно.

Нові навушники Nothing

Ear Stick багато в чому відрізняється від Ear 1. Головна відмінність – зовнішній вигляд кейсу навушників. Саме через нього вони й одержали таку назву моделі. Новий продукт матиме напіввідкритий дизайн , на відміну від внутрішньоканального форм-фактору Ear 1. Тобто на них не буде гумових амбушюр для щільнішої посадки у вусі. Якщо загалом вам подобається така конструкція, то вам буде приємно дізнатися, що навушники протестували на 200 різних формах вух. Через це і через зміну підходу навушники стали легшими і меншими за попередню модель. Так інженери й змогли вмістити їх у новий тип кейсу.

До чого схожі Nothing Ear Stick

Саме кейс і відрізняється від того, що було у попередній версії. Чимось це нагадує Huawei Lipstick , які вийшли кілька місяців тому. Саме форм-фактором губної помади та натхненний дизайн кейсу. Насправді компанія каже, що він повертається, і його можна відкрити однією рукою. Ще це нагадує випущений в 2004 році Nokia 7280. Напевно ви його бачили

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові навушники Nothing також відрізняються технічними характеристиками та функціями. По-перше, у вкладках Ear Stick відсутня активне шумозаглушення (ANC). У вас також є 12,6 мм драйвери, на відміну від 11,6 мм драйверів Ear 1 . А керування здійснюється жестами на основі натискання. У перших навушниках Nothing треба було свайпа по корпусу.

Що є в нових навушниках

Компанія також звертає увагу на використання технології Bass Lock , яка вимірює, скільки басів втрачається залежно від форми вашого вуха та посадки навушників, а потім автоматично піднімає їхній рівень, щоб звук був нижчим.

Що стосується часу роботи, то заявляється, що Nothing Ear Stick можуть забезпечити до 7 годин без підзарядки , на відміну від п’яти-шести годин автономної роботи Ear 1. Зарядний чохол повинен забезпечити 29 годин автономної роботи . Це вже менше, ніж минулого разу – 34 години для Ear 1.

Серед інших функцій можна відзначити підтримку Fast Pair, підтримку Microsoft Swift Pair, ручне налаштування еквалайзера та покращену технологію підвищення чіткості голосу (придушення фонового шуму, який на три децибели голосніший за ваш голос).

Скільки коштують Nothing Ear Stick

Новинку оцінили у 99 доларів у США. У Європі ціна складе 119 євро , а у продаж новинка надійде 4 листопада.

У будь-якому випадку, відсутність системи активного шумоподавлення (ANC) та зменшений час автономної роботи від зарядного футляра означають, що Ear Stick не є оновленням порівняно з попереднім випуском. Але унікальний дизайн корпусу і покращений дизайн вкладишів, як і раніше, відрізняють його від хороших відгуків Ear 1.

Але ж на підході їхнє друге покоління, яке саме по собі має виявитися дуже цікавим. Вони отримають змінений дизайн, але навряд чи він сильно відрізнятиметься від попереднього покоління. Головне, що в нього залишиться той самий форм-фактор. А ще навушники отримають оновлені функції. Але що саме це буде, ми дізнаємось у найближчі місяці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.