iPad Pro з Face ID представлять на WWDC 2018?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик Джун Жан з Rosenblatt Securitites днями висловив своє припущення, що Apple збирається представити нові iPad Pro з Face ID на своїй щорічній конференції для розробників, яка відбудеться 4-8 червня в Сан-Хосе.

Жан прогнозує, що нові iPad Pro будуть володіти новим безрамковим дизайном і позбудуться кнопки «Додому» – за аналогією з iPhone X . Швидше за все, екрани нових планшетів не отримають OLED-панелі – всьому виною проблеми з поставками, складність у виробництві, а також висока відпускна ціна. Очікується, що будуть показані відразу дві моделі: 10,5 і 12,9 дюйма.

Поки немає інформації, чи буде виріз під датчики TrueDepth або ж пристрої отримають симетричні рамки по всій діагоналі. З передбачуваних нововведень – новий процесор A11X Bionic, який буде включати в себе три високопродуктивних ядра «Monsoon» і п’ять енергоефективних ядер «Mistral».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується цін, то нова лінійка iPad Pro, швидше за все, буде коштувати дорожче, ніж нинішні моделі. Наскільки більше – невідомо. Однак, виходячи з тієї інформації, що планшети не отримають OLED-панелі, можна припустити, що зростання цін не буде значною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.