Microsoft випадково розкрила важливу інформацію про оновлення Windows 10 Redstone 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зовсім скоро, в найближчі кілька тижнів, відбудеться реліз четвертого за рахунком великого оновлення для операційної системи Windows 10 в особі Redstone 4. Останні роки компанія Microsoft оновлює свою ключову ОС по два рази на рік – восени та навесні, тобто з інтервалом в півроку. Американська корпорація присвоює кожному великому оновленню назву, і новий апдейт не стане винятком з правил.

Розробники в коді останньої збірки Windows 10 для інсайдерів виявили згадку, згідно з яким оновлення Redstone 4 буде називатися Spring Creators Update. Користувачі, які дізналися про це в числі перших, розкритикували компанію Microsoft за відсутність хоч якоїсь уяви, тому як випущене минулої осені оновлення Redstone 3 називалося Fall Creators Update .

Очікується, що реліз поновлення Spring Creators Update (Redstone 4) для операційної системи Windows 10 відбудеться вже зовсім скоро – в квітні 2018 року, тобто буквально через кілька днів. Апдейт повинен принести разом з собою новий призначений для користувача інтерфейс HTE, підтримку функції Timeline , ряд поліпшень для браузера Edge і голосового помічника Cortana, а також безліч інших нових функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо про те, що будь-який смартфон під управлінням Android може завдати серйозної шкоди комп’ютера на базі Windows 10. Крім того, ходять чутки про плани компанії Microsoft зробити десяту «вінду» абсолютно безкоштовною , але в режимі обмеженого функціоналу. За доступ до всіх можливостей операційної системи доведеться заплатити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.