Новий iPad 10 потрапив до рук блогерів. Все дуже сумно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Представлений минулого тижня iPad 10 приїхав до блогерів та ЗМІ для ознайомлення. Вони поділилися своїми відчуттями новинки.

Перше, що відзначили майже всі блогери – дивне позиціонування iPad 10. На їхню думку, він займає «незручне» становище між iPad Air 5 і iPad 9, який все ще продається офіційно. «У вакуумі це чудовий планшет, він виконує всі завдання, які ви від нього очікуєте. Але в контексті інших моделей, які продає Apple, ви навряд чи оберете iPad 10: якщо вам потрібен роз’єм для навушників або планшет для дитини, ви купите «дев’ятку», а якщо шукаєте новий дизайн та великий дисплей, то iPad Air 5 стане оптимальним вибором », – пише журналіст The Verge. Подібні думки транслює автор із WIRED. 


Але якщо відійти від порівняння моделей і поговорити лише про iPad 10, то блогери оцінили красиві кольори корпусу та фронтальну камеру, яка розташована на довгій стороні планшета, тобто в альбомній орієнтації. Раніше, спілкуючись за допомогою iPad з відеозв’язку, ви постійно дивилися вбік, а обличчя при цьому було трохи спотворене, але тепер такого неприємного ефекту більше немає. 


Продуктивність iPad 10 теж варта згадки: за вимірами журналістів, новинка перевищує iPad 9 приблизно на 30%. Однак до схожого за ціною iPad Air 5 із чіпом Silicon M1 їй все ще далеко. 


Не оминули блогери увагою і конфуз із підключенням Apple Pencil до нового iPad – історію з перехідником для олівця інтернет не забуде ще довго.


У сухому залишку більшість журналістів оцінили iPad 10, але при цьому рекомендують купувати торішній iPad 9. На їхню думку, зміни настільки незначні, що не варті переплати. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.