Що відомо про мініатюрні комп’ютери Apple Mac mini на новому чіпі M2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми чутками, Apple працює над новими комп’ютерами Mac, включаючи нове покоління Mac mini, оснащене чіпом M2. 9to5mac зібрала все, що відомо про нового представника мініатюрних комп’ютерів

Mac mini – компактний настільний комп’ютер, який постачається без будь-яких додаткових пристроїв. Його можна підключити до будь-якої клавіатури, миші та дисплея. Завдяки своєму форм-фактору Mac mini став надзвичайно популярним для використання в серверних системах, а також це хороший варіант для тих, хто часто переїжджає.

Згідно з джерелами видання, Apple працює як мінімум над двома новими версіями цього комп’ютера. Одна з них, під кодовою назвою J473, працюватиме на базі чіпа M2 з 8-ядерним CPU та 10-ядерним GPU.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

9to5Mac також дізнався із джерел, що Apple планує представити більш потужну версію Mac mini. Цей Mac mini під кодовою назвою J474 буде оснащений швидшим чіпом M2 Pro – ще не анонсованим варіантом M2 з 12-ядерним процесором. Це має бути той же чіп, на якому будуть працювати нові 14- та 16-дюймові MacBook Pro, про які ходять чутки.

Раніше блогер Jon Prosser повідомив, що Apple прийме ще компактніший дизайн для цієї потужнішої моделі Mac mini. Однак невідомо, чи цей новий дизайн буде використаний і в моделі початкового рівня M2. Марк Гурман із Bloomberg також підтвердив чутки про те, що нові Mac mini з чіпами M2 та M2 Pro знаходяться у розробці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.