Razer Edge – нова портативна приставка, яка краща за Sony PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова ігрова приставка забезпечує в іграх якість графіки вищу в порівнянні з тим, яке може запропонувати Sony PlayStation 5. Але, тим не менш, чудес звичайно ж не буває, принаймні у світі електроніки точно. Секрет вкрай високої якості графіки в іграх полягає в тому, що всі такі запускаються не на самій консолі, а на серверах, дані з яких в режимі реального часу передаються на ігрову приставку. Передаються таким чином звук і картинка, а приставка, своєю чергою, відправляє на сервера дані з органів управління. Нова ігрова приставка в особі Razer Blade підтримує такі ігрові сервіси та платформи, як GeForce Now та Xbox Cloud Gaming, створені компаніями NVIDIA та Microsoft. Також заявлено сумісність у тому числі зі Steam Link.

Новинка має по-справжньому вкрай просунуте технічне оснащення, а під силу їй похвалитися 6,8-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю Full HD+ і частою оновлення цілих 144 Гц. В основі приставки лежить процесор Snapdragon G3x Gen1 із частотою до 3 ГГц, а обсяг оперативної пам’яті типу LPDDR5 становить 8 ГБ. Вбудованої пам’яті в приставці 128 ГБ, але так як ігри зберігаються саме на серверах, такого обсягу вистачить з величезним запасом. При ємності акумуляторної батареї 5000 мАг ігрова приставка може забезпечити на одному заряді більше шести годин увімкненого екрану. Не обійшлося у пристрої і без фронтальної камери, а водночас підтримки найпередовіших та найсучасніших стандартів зв’язку.

За рахунок підтримки Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E та 5G найновіша ігрова приставка дозволяє грати в ігри без затримок, але за умови наявності швидкісного підключення до інтернету. Сама приставка не оснащена класичними органами управління з бокових частин від екрану, так як для отримання до таких доступна потрібно використовувати контролер, що входить в комплект поставки. На такому знаходяться всі необхідні додаткові кнопки, стіки, курки та хрестовина. Оформити попереднє замовлення на новинку покупці зможуть вже в найближчі кілька місяців, а її продажі стартують у січні 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія-виробник запевняє, що купити Razer Edge без підтримки стільникових мереж (тільки Wi-Fi) покупці зможуть за $399 доларів, причому новинка надійде у продаж лише у чорному кольорі із зеленими фірмовими вставками. Модифікація за допомогою 5G надійде в продаж пізніше, а коштуватиме більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.