Новий 11-дюймовий iPad Pro не отримає екрану Mini LED

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Галузевий аналітик і засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch Росс Янг повідомив, що майбутній 11-дюймовий iPad Pro буде оснащений тим же рідкокристалічним дисплеєм Retina зі світлодіодним підсвічуванням, що і в моделі поточного покоління, а не новою технологією Mini LED, що використовується більшому 12,9-дюймовому iPad Pro.

Чутки припускали, що для наступної версії iPad Pro компанія Apple використовує дисплей Mini LED, представлений у 12,9-дюймовому iPad Pro. Дисплей Liquid Retina XDR у 12,9-дюймовому iPad Pro забезпечує екстремальний динамічний діапазон, глибокий чорний колір та високу деталізацію.

11-дюймовий дисплей iPad Pro отримає дисплей Retina, який має багато тих же функцій, що й старша версія, але йому не вистачатиме екстремального динамічного діапазону, вищої яскравості і глибшого чорного кольору. Очікується, що нові iPad Pro отримають однокристальну систему Apple M2, яка забезпечить помітне зростання продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний редактор Bloomberg Марк Гурман повідомив, що Apple не планує проводити цифровий захід для цих нових iPad Pro цього місяця. Натомість очікується, що Apple оголосить про нові моделі iPad Pro в прес-релізі найближчими днями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.