Microsoft розповіла про режим S Mode для Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft поділилася деякими подробицями нового режиму S Mode для операційної системи Windows 10. Нагадаємо, він замінить  Windows 10 S і буде пропонувати ті ж можливості, але без необхідності перевстановлення системи. Джо Бельфіоре, віце-президент Microsoft, відповідальний за Windows, розповів про майбутні зміни.

«Ми використовуємо Windows 10 S в якості опції для шкіл або підприємств, яким потрібна версія для нескладних завдань, але з гарантованою продуктивністю. У наступному році 10S стане режимом для існуючих версій, а не окремою збіркою. Отже … Я думаю, що це абсолютно нормально / добре, що ми про це не оголосили окремо », – повідомив Джо Бельфіоре.

Windows 10 S Mode

S Mode буде доступний на всіх нових комп’ютерах з Windows 10 Home або Windows 10 Pro після майбутнього великого оновлення. У Windows 10 Enterprise також можна буде активувати цю функцію.

Оновити комп’ютер з режимом S Mode до звичайної версії Windows 10 можна буде безкоштовно незалежно від релізу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причиною відмови від Windows 10 S в компанії Microsoft називають те, що ще одна версія ОС викликала плутанину серед користувачів і клієнтів, які не розуміли, яка з редакцій їм підходить краще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.