Google представила смарт-годинник Pixel Watch

Пристрій анонсували під час презентації, присвяченої випуску флагманської серії смартфонів Pixel 7.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це не вперше, коли американський техногігант розповідає про нові гаджети серії Pixel  — раніше вже був їхній  «недоанонс». Він пройшов у рамках  щорічної конференції розробників Google I/O на початку травня 2022 року. Тоді виробник оголосив американську ціну та частину характеристик, а тепер розкрив про них більше інформації.

Pixel Watch  – перший  «розумний» годинник Google

Смарт-годинник отримав 1,4-дюймовий круглий дисплей з роздільною здатністю 450 x 450 пікселів. Звичайно, вони мають підтримку сервісів Google, включаючи Google Карти, Google Гаманець (для роботи якого годинник має чіп NFC) і Google Асистент. Останній дозволяє керувати девайсом та іншими пристроями  «розумного» будинку за допомогою голосу.

Гаджет поставляється з  встановленим Wear OS 3.5. Він може  “сконектуватися”  з усіма смартфонами, що працюють на базі Android 8.0 або новішої версією ОС. Заявлена ​​автономність  –  24 години. Підтримка GPS у девайсі також є.

Годинник підійде любителям спорту: він дозволяє відстежувати фізичну активність і сон, підтримує різні режими тренувань. З ними можна плавати, поринаючи на глибину до 50 метрів. Виробник також заявив про тісну інтеграцію з фітнес-сервісом Fitbit.

Три кольори Pixel Watch. Фото: Google

Ціна та доступність

Продаж Pixel Watch стартує за ціною 350 доларів (13 000 гривеньза курсом). Модель з підтримкою LTE обійдеться дорожче  – за неї просять  400 доларів (14 800 гривень за курсом).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.