Apple Watch вибухнув у руках власника і пропалив йому диван

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач Apple Watch Series 7 повідомив про вибух його годинника. Пристрій несподівано нагрівся, почав димитися і в результаті вибухнув.

Компанія Apple вирішила провести детальне розслідування щодо цієї ситуації. Представники бренду хотіли отримати від власника пристрою розписку про нерозголошення, проте він відмовився її давати і поділився тим, що трапилося з користувачами соцмереж. Під час спілкування з журналістами він додав, що спочатку годинник просто нагрівся. Після цього він помітив тріщину на задній частині корпусу девайсу. При цьому watchOS видала йому попередження про необхідність відключити гаджет через перегрівання. Сам користувач залишався вдома, а температура повітря не перевищувала кімнатної.

Власник «розумного» годинника негайно звернувся до служби підтримки для спілкування з представниками Apple. Менеджер отримав відповіді на свої запитання і рекомендував не чіпати пристрій, поки не буде дано відповідь з боку компанії. Вранці наступного дня Apple Watch виявились ще гарячішими при тактильній перевірці. Дисплей девайсутріснув. Потім гаджет просто вибухнув. Від детонації на дивані залишився помітний слід. Власник відразу повідомив про інцидент співробітникам Apple. Ті запевнили його у присвоєнні проблемі «вищого пріоритету». Компанія провела доставку пристрою та оголосила про відправку Apple Watch у власну лабораторію для подальшого тестування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.