Samsung показала надтонкий 98-дюймовий ТВ із панеллю mini-LED

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий флагманський телевізор Samsung QN100B Neo примітний характеристиками матриці та товщиною всього 20 мм – компанія заявляє, що це найтонша на ринку QLED-модель. Крім того, він може похвалитися високою частотою оновлення та «зарядженою» акустикою.

Samsung QN100B Neo покликаний замінити модель QN95B TV у лінійці преміальних телевізорів Samsung. Екран новинки має пікову яскравість 5000 ниток – у 2,5 рази більше, ніж у попередника. Серед інших особливостей матриці – підсвічування mini-LED, роздільна здатність 4K і частота оновлення 120 Гц. ТБ побудований на базі процесора Neo Quantum Plus і підтримує HDR10, HLG і технологію об’ємного звучання Q-Symphony.

Потужність аудіосистеми ТВ складає 120 Вт. Підтримуються технології Dolby Atmos та Object Sound Tracking Plus, яка підлаштовує об’ємний звук до зображення на екрані. Крім того, прошивка новинки містить ігровий центр Samsung Gaming Hub та інші цифрові сервіси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ТБ буде доступний тільки в Кореї, і Samsung поки не повідомляла про плани випустити новинку на міжнародний ринок. Його ціна поки що невідома — але якщо врахувати, що попередня модель серії коштує $31 725, вона буде явно високою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.