Apple дуже засмутила власників AirPods Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останній бета-версії iOS 16.1 було видалено нову функцію, яка раніше з’явилася в AirPods Pro. Про це повідомляє MacRumors.

Йдеться про режим адаптивної прозорості, який став однією з головних фішок другого покоління AirPods Pro. Цей режим може працювати завдяки новому чіпу Apple H2, а старіший H1 не підтримує його. Незважаючи на цей факт, у попередній бета-версії iOS 16.1 перемикач адаптивної прозорості з’явився навіть у власників перших «прошірок».

Марк Гурман повідомив, що це помилка і Apple прибере тумблер у релізній версії iOS 16.1. Виявилося, що він мав рацію: перемикач зник уже у вчорашній бета-складання. Зважаючи на все, його поява дійсно була багом, оскільки за заявою самої Apple більш старі моделі навушників не підтримують адаптивну прозорість (щоправда, перевірити це твердження тепер не можна).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Те саме стосується і AirPods Max — перемикач адаптивної прозорості зник і для них. З погляду маркетингу ситуація вийшла незручна: по суті, люди спочатку отримали нову функцію, а потім втратили її без жодних пояснень. Хоча новий тумблер і не дійшов до релізу, широке висвітлення бета-версій у ЗМІ все ж таки відіграє свою роль у цьому розчаруванні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.