У Мережу злили дизайн ремінців та циферблатів смарт-годинника Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Залишилося кілька днів до великого заходу Google Pixel. А OnLeaks на форумі Slashleaks вже поділився зображеннями та подробицями нового смарт-годинника компанії.

Витоку вказують на те, що буде принаймні чотири варіанти дизайну ремінця у різних кольорах. Вони включають силіконовий ремінець в чорному, сірому, білому, зеленому і сріблястому кольорах, а також плетений металевий в помаранчевому, зеленому і чорному кольорах. Крім цього, є два варіанти, можливо шкіряних.

Зображення дозволяють подивитись деякі циферблати Pixel Watch. Серед них – циферблат в аналоговому стилі, який показує пульс користувача, циферблат із художнім ландшафтним дизайном та циферблат, на якому час написано словами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, витік показав, що користувачі отримають шість місяців безкоштовного доступу до Fitbit Premium. Fitbit зазвичай надає покупцям свого смарт-годинника таку ж можливість, але поки неясно, чи буде Google робити те саме з Pixel Watch у всіх регіонах. До того ж Pixel Watch будуть підключатися до програми Google Home, мати водонепроникність та дисплей зі скла Corning Gorilla Glass. Також повідомляється, що пристрій буде оснащений процесором Exynos 9110 та працюватиме від акумулятора протягом дня.

WiFi версія Pixel Watch у Німеччині коштуватиме 356,79 євро, якщо, знову ж таки, вірити злитій інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.