У тесті на ремонтопридатність навушники AirPods Pro II набрали 0 балів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Фахівці iFixit протестували щодо ремонтопридатності нещодавно представлені корпорацією Apple навушники AirPods Pro II. Як виявилося, відремонтувати навушники, що вийшли з ладу, неможливо ні власноруч, ні в ремонтній майстерні.

Реклама

Перше покоління AirPods Pro у тесті на ремонтопридатність набрало 0 балів із 10 можливих. Навушники другої генерації також набрали 0 балів. Вихід з ладу AirPods Pro II означає їхню утилізацію.

За підсумками тестування фахівці iFixit констатували, що AirPods Pro є не лише найпопулярнішими навушниками на планеті, а й неремонтопридатними. Друге покоління навушників отримало кілька нових функцій. Про навколишнє середовище Apple, як і раніше, не думає. Новітні навушники з розширеними можливостями ремонту не підлягають.

Візуально навушники Pro II від попередника мало відрізняються. Вони комплектуються новим чіпом H2, який робить звук ще кращим. «Фішкою» нових навушників став режим «адаптованої прозорості», що дозволяє чути крізь музику важливі навколишні звуки на кшталт шуму роботи двигуна автомобіля, що наближається, і голосів людей. У США продаж навушників стартував 23 вересня. Їх можна придбати за 249 USD. В Україні AirPods Pro II доступні для замовлення за ціною 12 690 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: