Xiaomi випустила величезний та дешевий ігровий телевізор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Xiaomi представила смарт-телевізор Redmi X55T, який підходить для перегляду фільмів, але насамперед орієнтований на геймерів. У нього великий екран, висока частота оновлення, низька затримка, якісна передача кольорів, є підтримка синхронізації FPS з відеокартою і потужний звук.

Redmi X55T отримав екран діагоналлю 55 дюймів з роздільною здатністю 4K, частотою оновлення 120 Гц та відображенням 94% колірного спектру DCI-P3. У ігровому режимі затримка у виведенні зображення становить лише 4 мс, що вважається цілком пристойним значенням, особливо екрана такого розміру. Передбачено підтримку AMD FreeSync Premium для більш плавного зображення в іграх, а максимальна потужність аудіосистеми становить 25 Вт.

Телевізор має потужну начинку (процесор з чотирма ядрами Cortex-A73, 3 ГБ оперативної пам’яті і 32-гігабайтний накопичувач і платформа на базі Android, завдяки чому запускати ігри на ньому можна навіть без додаткового обладнання. У числі роз’ємів — три HDMI-входи, два порти USB 2.0 і мережевий інтерфейс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

RJ45.Телевізор Redmi X55T буде продаватися в Китаї за ціною $420.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.