AirPods Max 2 – що нового, характеристики, дата виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша версія повноцінних накладних навушників Apple, якщо не провалилася, стала як мінімум рідкісним екземпляром серед споживачів. Настільки низька популярність є заслуженим результатом поєднання високої вартості та відсутності по-справжньому цікавих фічів. Все ж таки американський виробник не збирається відступати — за чутками, друга ітерація AirPods Max може з’явитися вже цієї осені.

Якщо зібрати всі чутки і витоку воєдино, можна припустити, якими саме будуть нові «максимальні» навушники «яблучної» компанії.

Характеристики AirPods Max 2

Швидше за все новинка отримає процесор H2, який дебютував у нещодавно випущених AirPods Pro 2. Разом із новим чіпом з’явиться підтримка бездротового зв’язку Bluetooth 5.3 зі зниженим енергоспоживанням та покращеною якістю передачі звуку. Сюди також можна включити появу покращеного шумоподавлення та просунутого режиму прозорості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці припускають, що поки що ексклюзивна функція збільшення гучності в AirPods Pro також стане доступною у версії Max 2. Разом з цим Apple може вбудувати датчики дотику зі шкірою – це покращить ергономіку сенсорного керування і позитивно вплине на автономність пристрою.

Досі невідомо, чи нові навушники будуть захищені від поту і бризок, а також яким чином Apple реалізує в них бездротову зарядку. Якщо реалізує взагалі, можливо це буде лише перехід від Lightning до USB-C.

Вартість нового покоління поки що не розкривається навіть інсайдерами. Швидше за все Apple продаватиме Max 2 в районі 550 доларів як першу версію.

Дата виходу AirPods Max 2

Ходять чутки, що AirPods Max 2 вийдуть цієї осені. Анонс може відбутися одночасно із презентацією macOS 13 Ventura та iPadOS 16.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.