Назано 5 причин купить AirPods Pro 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

7 сентября Apple представила друге покоління AirPods Pro. За словами компанії, новий пристрій став кращим у всьому. Як користувач оригінальних AirPods Pro, можу сказати, що для мене саме ці навушники стали ідеальним компаньйоном для повсякденного використання в місті. У лінійці навушників Apple AirPods Pro є єдиними TWS-навушниками із системою активного шумоподавлення. Причому ця система працює досить комфортно для користувачів, не створюючи надмірного навантаження на вуха. А режим прозорості взагалі створює відчуття відсутності навушників у ваших вухах.

На щастя, мені не довелося зіткнутися з проблемами у вигляді тріску, через які гарантію на них було розширено. У новому поколінні Apple зробила роботу над помилками і прокачала ті функції, які й так працювали чудово. Зібрали для вас п’ять причин для покупки AirPods Pro 2 на заміну вашим старим навушникам або просто щоб поринути у світ TWS-вух з активним шумодавом.

AirPods Pro 2 — шумозаглушення

Найголовнішою фічею оригінальних AirPods Pro стала система активного шумоподавлення та режим прозорості. Перший відсікав усі зайві шуми і дозволяв повністю поринути у музику. Причому його робота була настільки грамотно налаштована, що навіть при постійному використанні на вулиці можливість бути збитим машиною була зведена до мінімуму. При цьому в метро більшість зайвих звуків відсікається дуже точно. Пересування в підземці без “прошірок” я взагалі більше не уявляю. Режим прозорості дозволяє, навпаки, запустити у вуха всі звуки з вулиці. Причому він працює так, що ви навіть не розумієте, що йдете в навушниках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В AirPods Pro 2 завдяки новому процесору H2 шумозаглушення, за словами Apple, стало краще вдвічі. А режим прозорості працює в адаптивному режимі та в якихось моментах може знизити різкий звук від сирени чи будівельних інструментів. Тільки завдяки цьому можна звернути свій погляд саме на нове покоління. Хоча й оригінальні прошки працюють у цих режимах добре. Я уявляю, як комфортно стало в оновленій версії.

AirPods Pro 2 — зарядка

Можливість використовувати будь -які QI-бездротові зарядки з’явилася в AirPods досить давно. Нещодавно до цього списку додалася ще підтримка MagSafe. Ну і нікуди не подівся класичний варіант зарядки через Lightning .

У AirPods Pro 2 з’явився ще один спосіб заповнити заряд акумулятора, який буде зручним для власників Apple Watch. Нові прошки можна заряджати за допомогою зарядки від годинника. Просто примагнітьте шайбу до кейсу ваших навушників, і піде зарядка автоматично. Насправді, такий варіант напрошувався дуже давно, але, на жаль, з’явився тільки зараз.

Кейс для AirPods Pro 2

Самі навушники в новому поколінні не зазнали якихось видимих ​​змін. При цьому в Купертіно досить серйозно прокачали зарядний кейс. Тепер на його корпусі є отвори динаміків та петелька для шнурка. Але це не найголовніше. У кейс AirPods Pro 2 вбудований чіп U1 , і його можна шукати аналогічно до міток AirTag. Завдяки вбудованим динамікам кейс видаватиме звук, за допомогою якого вам буде легше його відшукати.

У такій ситуації можливість втратити навушники зводиться практично до нуля. Головне, щоб вони при цьому самі собою знаходилися в кейсі. На жаль, пошук навушників, які були витягнуті з нього, також не настільки точний. Завдяки Find My можна визначити їх місцезнаходження лише приблизно.

AirPods Pro 2 – час роботи

Чимало користувачів головним мінусом AirPods Pro називали час автономної роботи. Як користувач можу сказати, що жодного разу не стикався з тим, щоб мені не вистачало повного заряду навушників. З огляду на те, що я просто не можу слухати без перерви музику довше двох годин поспіль. У AirPods Pro 2 цей час збільшився з 4,5 до 6 години. Такого показника вистачить навіть на безперервне використання під час перельоту середньої дальності.

Плюс до всього, покращену батарею отримав і новий кейс. Тепер за допомогою нього можна отримати додатково 30 годин прослуховування музики замість 24 годин у оригінальній моделі. Тепер навіть найпросунутіші меломани можуть використовувати ці навушники довгий час практично без перерви.

Гучність AirPods Pro 2

З першої версії AirPods користувачі скаржилися на відсутність регулювання звуку безпосередньо з навушників. До другого покоління AirPods Pro Apple вирішила цю проблему. Нові прошки оснащені новими сенсорними датчиками, завдяки яким більш точно визначається знаходження їх у вусі, і дозволяє рухом по навушнику вгору або вниз збільшувати або зменшувати гучність.

Тепер не обов’язково триматиме постійно включену Сірі. Плюс до всього, ці сенсори стануть чудовим доповненням до керування відтворенням та шумозаглушенням на ніжках навушників. А завдяки додатковій насадці в комплекті, кожен користувач зможе розмістити навушники у вухах з максимальним комфортом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.