Ось для чого Apple Watch Pro потрібна додаткова кнопка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутні Apple Watch Pro отримають додаткову кнопку керування. Про це пише MacRumors із посиланням на інсайдерську інформацію.

Реліз яких очікується завтра, 7 вересня 2022 року. Крім іншого, на зображеннях можна побачити дещо нове – додаткову кнопку керування на лівій стороні годинника. У мережі з’явилася інформація про те, навіщо вона потрібна.

Згідно з джерелом, Марк Гурман пояснив наявність додаткової кнопки на корпусі імовірно дорожчої версії Apple Watch. За його словами, вона буде настроюваною. Це означає, що користувач зможе сам встановити на її натискання будь-яку дію, яка йому буде потрібна у повсякденному використанні або під час тренувань. Наприклад, на неї можна буде призначити запуск певного типу активності, секундоміра, музичного плеєра і так далі. Зазначається, що ця можливість буде доступна разом з watchOS 9. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програмована кнопка – це відмінне рішення для такого гаджета, як Apple Watch. Зазвичай годинами хочеться керувати максимально швидко, уникаючи занурення в меню та пошуку потрібних значків чи рядків. Якщо виток виявиться правдою, користувачі Apple Watch Pro однозначно оцінять це нововведення.

До речі, Гурман підтвердив, що дисплей цієї моделі буде плоским, а от плоских граней чекати не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.