Lenovo представила AR-окуляри для iPhone і Mac раніше за саму Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже кілька місяців по Мережі активно ходять розмови про перший VR/AR-шолом від Apple. Нібито компанія готує запуск новинки вже на початку 2023 року.

Як відомо, святе місце порожнім не буває. Ось і Lenovo вирішила «помітитись», анонсувавши свої AR-окуляри, які в тому числі будуть сумісні з iPhone і комп’ютерами Mac.

Називається новинка непомітно – Lenovo T1. При цьому з погляду дизайнерських чи технологічних знахідок у ній також немає нічого революційного.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Взагалі сама компанія позиціонує девайс як «персональне мобільне дисплейне рішення». І в цьому є логіка – окуляри не безпорадні, якщо не підключені до якогось зовнішнього пристрою.

T1 отримали дві MicroOLED-панелі з роздільною здатністю FullHD кожна та частотою оновлення всього 60 Гц. Наші колеги з ArsTechnica навіть випробували пристрій і заявили, що в цілому пристрій непоганий, але є проблеми з керуванням – часом він може здатися незручним.

На даний момент немає точної ціни девайсу, але в Lenovo заявили, що продаватися він буде дешевшим за 500 доларів. Старт продажів намічено на кінець 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.