Samsung представила ігровий монітор з OLED-матрицею, що не вимагає приставки або ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung представила свій перший монітор із OLED-матрицею. Модель отримала назву Odyssey OLED G8, новинка оснащена 34-дюймовою матрицею з роздільною здатністю 3440х1440 пікселів і частотою оновлення 175 Герц, екран монітора вигнутий (1800R). Однією з особливостей монітора стала підтримка Gaming Hub, що дозволяє грати через стрімінгові сервіси NVIDIA GeForce Now, Google Stadia та Xbox Game Pass без підключення до приставки чи ПК.

Крім цієї ігрової можливості, Samsung Odyssey OLED G8 підтримує стрімінг Amazon Prime, Netflix та подібних також без додаткового обладнання. Крім того, за допомогою монітора можна керувати підтримуваними IoT-пристроями через фірмовий додаток SmartThings.

Монітор отримав Micro HDMI 2.1, Mini DisplayPort 1.4 і USB-C, є підсвічування Core Lighting Plus, яке проектує кольори з екрану ззаду, створюючи гарний, але марний ефект.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точна дата появи Samsung Odyssey OLED G8 у продажу не уточнюється, у компанії кажуть, що з’явиться він у четвертому кварталі. Також не озвучено і ціни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.