Яку клавіатуру купити для iPad у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні навчального року багато хто задається питанням: чи можна перетворити iPad на робочий інструмент? З урахуванням того, що останні роки Apple активно на своїх презентаціях всіляко просуває подібну взаємодію з планшетами, то однозначна відповідь — так. У такій ситуації можна зіткнутися із кількома проблемами. Перша – це відсутність необхідного софту. Але якщо вам потрібні лише текстові редактори, то цей пункт можна пропускати. І друга – вибір клавіатури. Логічним було б звернути увагу на фірмові рішення від Apple . Однак їхня вартість може відлякати будь-кого.

Щоб не збанкрутувати на покупці додаткових аксесуарів, ми підібрали для вас кілька відмінних клавіатур для iPad за досить демократичними цінами. Майте на увазі, що ці рішення підійдуть не тільки для навчання, але і для тих, хто працює з текстовими документами і кому потрібна клавіатура і мобільність.

Чохол-клавіатура для iPad

Якщо ви володар класичного iPad з великими рамками навколо екрану та кнопкою “Додому” , то вибрати хорошу клавіатуру для вашого пристрою буде не так просто. У цьому плані фірмова Smart Keyboard була б, мабуть, найзручнішим варіантом. Однак ціна в 7 000 гривень за клавіатуру трохи негуманна. Платити за клавіатуру половину вартості iPad, хоч і поєднану із чохлом, мені здається дивним. У такій ситуації на допомогу прийде Аліекспрес.

За 800 гривень можна придбати чохол для iPad , в якому буде окремий слот для Apple Pencil та додатково Bluetooth-клавіатура . Ця конструкція має пару мінусів. Перший полягає в тому, що якщо все це зібрати докупи, то вийде досить великий і важкий пристрій. Хоча й легше, ніж тягати із собою ноутбук. А другий – що клавіатуру необхідно заряджати та підключати окремо до планшета. З’єднання через Smart Connector не підтримується. Хоча навіть хтось скаже, що це не мінус. Автономність планшета не страждатиме. Загалом за цю ціну це буде відмінний варіант.

Ціна: 800 гривень.

Купити чохол-клавіатуру для iPad

Клавіатура для iPad Pro

Якщо ви власник iPad Pro у безрамковому варіанті з Face ID , iPad Air 4-го чи 5-го покоління, то, швидше за все, задивлялися на Magic Keyboard, яка дозволяє перетворити ці моделі планшетів практично на повноцінні ноутбуки. Тут є і трекпад, і підсвічування клавіатури, і регулювання нахилу планшета. Для багатьох буде важливим моментом, що пристрій повністю захищений з усіх боків. Однак ціна такого рішення в 15 000 гривень для 11 дюймової версії та 17 000 гривень для 12,9 дюймів може відлякати навіть тих, хто абсолютно безпроблемно купив подібний iPad .

З цієї ситуації також є вихід і він дуже елегантний. За 5300 рублів можна замовити повний аналог Magic Keyboard і використовувати його зручні функції. Тут є навіть робітничий трекпад. З’єднується клавіатура та планшет за допомогою магнітів та Smart Connector. Тому замислюватися про зарядку ще одного пристрою вам не доведеться. Але найголовніше, що вона повністю повторює всі можливості оригінального пристрою. За такі гроші це чудовий варіант. Раджу для покупки всім, хто володіє такими моделями iPad.

Ціна: від 3500 гривень.

Купити аналог Magic Keyboard

Бездротова клавіатура для iPad

Але якщо об’єднувати клавіатуру і планшет в один пристрій вам не хочеться, можна придивитися до звичайної безпроводової клавіатури. Найголовніше в такій ситуації, щоб вона підтримувала підключення без додаткових USB-стиків. Такий варіант буде максимально універсальним. Він підійде не тільки до планшета, але можна використовувати і з комп’ютером. Безумовно, постає питання зручності. Прийде постійно розривати пару з одним пристроєм і підключати до іншого. Але при цьому пристрій буде максимально універсальним. А найголовніше, що з’єднати таку клавіатуру можна з будь-яким планшетом, неважливо, Pro чи класичний iPad.

Усім, хто хоче використати саме такий варіант, раджу придивитися ось до цього комплекту з АліЕкспрес. За дуже демократичну ціну 500 гривень ви отримаєте бездротову клавіатуру разом з мишею. Як людина, яка майже три місяці користувалася подібною зв’язкою на своєму iPad, можу з упевненістю сказати, що багато дій за допомогою миші на планшеті виконувати навіть зручніше, ніж пальцями. Якщо ви зважитеся на покупку, то явно не помилитеся.

Ціна: від 500 гривень.

Купити бездротову клавіатуру для iPad

Клавіатура для iPad 2021

Якщо ж звичайний чорний варіант миші та клавіатури здається вам нудним, то можете звернути увагу на кольорові комплекти. Коштуватимуть вони дещо дорожче звичайного, але за гарний зовнішній вигляд, як це часто буває, доводиться переплачувати.

Зверніть увагу, що тут можна вибрати клавіатуру з трекпадом і використовувати мишу вам не знадобиться. Хороший варіант для того, щоб з’єднати з iPad лише клавіатуру, а мишку підключити до комп’ютера та не носити із собою.

Ціна: від 500 гривень

Купити клавіатуру та мишу для iPad

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.