З’явилися подробиці про перший Android-планшет Pixel від Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька місяців тому в рамках Google I/O пошуковий гігант анонсував свій перший Android-планшет у лінійці Pixel.

Досі не зовсім ясно, коли пристрій надійде у продаж. Передбачається, що реліз відбудеться «десь 2023-го». Але незважаючи на певну невизначеність, інсайдери почали ділитися подробицями про девайс.

Так, стало відомо, що майбутня новинка працюватиме під управлінням виключно 64-бітної версії Android 13. Це як мінімум дозволить грамотніше витрачати оперативну пам’ять планшета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо чутки виявляться правдою, то планшет від Google виявиться першим Android-девайсом з такою цікавою фішкою.

Нагадаємо, що Google Pixel Tablet приписують процесор Tensor 2 як основу, можливість записувати 4К-відео, а також багато функцій, пов’язаних з фото- та відеозйомкою, які вже можна знайти в лінійці Pixiel 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.