Бюджетний iPad 10 може втратити корисний роз’єм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple працює над новою моделлю бюджетного iPad. Про це повідомляє MacRumors.

Згідно з джерелом, майбутній iPad 10 досить серйозно зміниться – вперше за всю історію лінійки. Раніше ми розповідали, що пристрій зміниться зовні, а також отримає свіже залізо. У мережі вже навіть з’явилися реалістичні рендери на основі витоків.

Тепер з’явилися нові подробиці. Судячи з усього, новий iPad 10 останнім з усіх iPad втратить роз’єм для навушників 3,5 mm jack. Досі «аудіоджек» зберігався лише в бюджетній лінійці «яблучних» планшетів, оскільки решта — Pro, Air та mini — вже отримала новий дизайн і для 3,5 mm у них не знайшлося місця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звільнення від аудіороз’єму – це досить сумна новина для тих, хто використовує iPad як пульт для звукової апаратури або ще застосовує планшет для роботи з музикою. Масовий же споживач, швидше за все, не помітить цієї зміни, оскільки бездротові навушники сьогодні дуже дешеві і багато хто вже давно ними придбав.

Реліз оновленого iPad 10 очікується у жовтні. Тоді ж Apple випустить iPadOS 16, яка, за чутками, затримується і не встигне вийти на початку вересня разом із iOS 16.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.