У мережі показали бюджетний iPad 10 у абсолютно новому дизайні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися реалістичні рендери майбутнього бюджетного iPad 10. Зображення опубліковані азіатським ресурсом MyDrivers.

Раніше ми вже розповідали, що Apple готує наступний бюджетний iPad у новому дизайні. Серед іншого, зміниться конструкція та зовнішній вигляд корпусу та задньої камери, а також діагональ дисплея. Досі ми бачили лише схематичні зображення, а тепер з’явилися реалістичні рендери планшета. 

Судячи з цих зображень, конструкція корпусу майбутнього iPad 10-го покоління буде схожа на останні моделі iPad Air, Pro і mini: рівні грані і відсутність закруглень ззаду. Крім того, модуль камери виступатиме над задньою кришкою і отримає довгасту форму. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Без особливих змін залишиться лише екран і взагалі вся передня панель. Можливо, Apple буде використовувати для нового планшета дисплейні модулі від iPad Air 3. 

Що стосується “залізних” характеристик, то iPad 10 отримає дисплей діагоналлю 10,5 дюйма (якраз такий, як у iPad Air 3), чіп Apple A14 (як у iPhone 12), модуль 5G, Bluetooth 5.0 та Wi-Fi 6.

Інсайдери вважають, що Apple навряд чи зможе утримати цінник на рівні $329 і підвищить його до $399. Якщо це виявиться правдою, то подорожчання становитиме понад 20%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.