Apple запатентувала датчик вимірювання температури тіла для розумного годинника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всього за кілька тижнів до передбачуваної презентації Apple Watch Series 8, компанія Apple отримала патент на датчик для вимірювання температури тіла, що підходить для розумного годинника.

Портал MyHealthyApple звернув увагу на нещодавно отриманий патент Apple під назвою “Визначення температурного градієнта в електронних пристроях”. У всіх документах використовуються зображення Apple Watch, що потенційно натякає на те, що майбутній смарт-годинник може отримати датчик для вимірювання температури тіла.

Патент Apple також описує корпус електронного пристрою, в якому розташована система вимірювання температури, що складається із звичайного та диференціального датчиків температури. Система працює, обчислюючи різницю між двома кінцями зонда — один кінець стосується поверхні, що вимірювається, а інший підключається до датчика температури. Потім різницю у напрузі різних кінцях зонда можна зіставити з виміром різниці температур.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, патент детально пояснює, як працює апаратне забезпечення для вимірювання температури.

Варто зазначити, що раніше багато авторитетних інсайдерів говорили про появу датчика вимірювання температури тіла в Apple Watch Series 8. Наскільки ця інформація виявиться правдою, ми дізнаємося вже наступного місяця на вересневій презентації Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.