Bloomberg про нові Mac mini: нове залізо в старому дизайні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст Bloomberg Марк Гурман опублікував новий звіт про плани Apple щодо серії Mac mini. Він назвав ключову апаратну характеристику майбутніх новинок, а також повідомив про подальшу долю “проміжної” моделі фірмового ПК під назвою Mac Studio.

За даними джерела, Apple працювала над модифікацією Mac mini на базі чіпа M1 Pro, але скасувала її випуск. Натомість на користувачів чекають нові версії міні-ПК з процесорами M2 (модель J473) та M2 Pro (J474). Останньою приписується 12-ядерна SoC (вісім продуктивних та чотири енергоефективні ядра). Більш потужні процесори M2 Max та M2 Ultra компанія імовірно прибереже для нового Mac Pro.

Дизайн новинок, за словами Гурмана, практично не зміниться, порівняно з актуальними моделями. Ще один прогноз журналіста стосується комп’ютера Mac Studio. Він стверджує, що ця серія навряд чи розвиватиметься, оскільки її існування розмиває кордон між моделями mini та Pro. Анонс нових «мініків» очікується вже цієї осені. Їхні докладні характеристики і ціна поки невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.