У монітора Apple за $1599 знайшли нову технічну проблему

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений у березні монітор Apple Studio Display запам’ятався користувачам не лише високою роздільною здатністю екрану. Багато покупців новинки почали скаржитися на технічні проблеми пристрою — у тому числі на його акустичну систему, яка без видимих ​​причин перестає працювати в невідповідний момент.

Несправність, судячи з відгуків користувачів, полягає у періодичному відключенні вбудованих монітор динаміків. У деяких випадках це відбувається миттєво, а іноді звук стає уривчастим, і лише потім повністю зникає. Apple вже визнала проблему, але запевняє, що вона пов’язана не із залізом, а із програмним забезпеченням Studio Display. Про терміни випуску відповідного виправлення прошивки компанія не повідомляє.

Як тимчасове рішення самі «постраждалі» пропонують знеструмити монітор як мінімум на 1 хвилину, потім знову підключити його до мережі. Після цього вбудована акустика працює коректно від кількох днів до кількох тижнів. Сама Apple офіційно не дає подібних рекомендацій, але, за чутками, включила «народний» спосіб методичку для співробітників техпідтримки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це вже не перша проблема «студійного» монітора Apple, який коштує $1599. Раніше користувачі та журналісти поскаржилися на дуже низьку якість картинки під час використання його вбудованої веб-камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.