Xiaomi представила розумні окуляри Mijia Glasses Camera, на розробку яких пішло два роки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi сьогодні несподівано представила розумні окуляри Mijia Glasses Camera, які можна використовувати для додатків AR та VR. В описі новинки компанія зазначила, що робота над цими очками йшла два роки, а, судячи з технічних характеристик, акцент зроблено на камері.

В основі апаратної платформи Mijia Glasses Camera лежить SoC Qualcomm з 8-ядерним процесором. Об’єм оперативної пам’яті – 3 ГБ, вбудованої флеш-пам’яті – 32 ГБ. Є дводіапазонний адаптер Wi-Fi та Bluetooth 5.0.

Окуляри отримали екран Sony Micro OLED нового покоління з діагоналлю 0,23 дюйми та щільністю пікселів 328 на дюйм. Камера окулярів – це система із двох модулів. В одному використовується 50-мегапіксельний сенсор, в іншому – 8-мегапіксельний з 5-кратним оптичним зумом (максимальний зум – 15х) та системою оптичної стабілізації зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mijia Glasses Camera підтримують 100 хвилин безперервного запису, а з розумних функцій – автоматичний переклад з різних мов. Годинник отримав акумулятор ємністю 1020 мА·год з підтримкою зарядки потужністю 10 Вт (вона приєднується за допомогою магніту).

Маса пристрою – 100 грамів. Вартість новинки для перших покупців (учасників програми колективного фінансування) – 370 доларів, у роздріб окуляри можна буде придбати за 400 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.