Sony підняла ціни на PlayStation 5 по всьому світу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony вирішила тихо і непомітно збільшити рекомендовані роздрібні ціни на ігрову приставку, у зв’язку з чим купити таку у фірмовому онлайн-магазині вже можна за вищою ціною. Крім того, зростання цін торкнулося і онлайн-магазинів, де придбати цю консоль усім бажаючим пропонують за вищою вартістю. Представники японської корпорації відмовляються коментувати причини підвищення цін на PS5, але вона вже збільшилася в ціні на території Японії, США та інших держав.

Найближчим часом, ймовірно, вона стане дорожчою і в інших країнах, мешканцям яких доведеться платити за неї на 10 – 15% більше коштів, ніж ще недавно. У ціні зросла як звичайна PS5, так і версія PS5 Digital Edition, здатна тільки запускати відеоігри в цифровому форматі.

Японська корпорація Sony є одним з найбільших виробників ігрових приставок на ринку. студенти, а вони, зазвичай, що неспроможні похвалитися великими доходами. Швидше за все, збільшити ціни на PlayStation 5 компанія-виробник вирішила на тлі збільшення цін на сировину, виробництво та дистрибуцію, тобто продажу по всій земній кулі. У такому разі, якщо це дійсно було зроблено через ці фактори, доходи бренду не зростуть, оскільки додаткова плата з покупців стягуватиметься на користь витрат, що збільшилися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.