Представлено нову серію телевізорів LG NanoCell

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG Electronics (LG) представляє на серії телевізорів LG NanoCell NANO769QA, NANO776QA та NANO756QA 2022 року. Відмінними рисами новинок є технологія NanoCell, що забезпечує реалістичну кольору як Real 4K, інтелектуальний процесор α5 Gen5 4K, операційна система WebOS і підтримка системи розумного будинку ThinQ AI, а також різні розміри діагоналей екрану для різних інтер’єрів.

Телевізори серії NANO769QA представлені у відтінку «Синя сажа» в діагоналях 43, 50, 55 і 65 дюймів, серія NO776QA в кольорі «Сірий туман» в розмірах 43, 50, 55 і 65 дюймів 43,50, 55, 65, а також у великих розмірах 75 та 86 дюймів, що підійде для приміщень різної площі та різноманітних стилів інтер’єру.

Особливість технології LG NanoCell – вражаюча та реалістична кольоропередача, що забезпечує чисті кольори та задоволення від перегляду як Real 4K.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процесор LG 5 Gen5 покращує об’єкти на передньому і задньому плані, надаючи їм природну глибину, і робить кольори неймовірно яскравими, але в той же час точними. Dynamic Tone Mapping використовує інтелектуальний процесор α5 Gen5 для визначення того, що знаходиться в кадрі, та застосування оптимальної кривої тону. Результатом є природний HDR, глибокий контраст та максимальна деталізація. Інтелектуальний процесор α5 Gen5 також перетворює 2-канальний звук на віртуальний 5.1.2-канальний звук.

Телевізори LG NanoCell у 2022 році підтримують нову версію інноваційної платформи LG Smart TV, яка забезпечує зручність керування телевізором та спрощує пошук контенту. У WebOS 2022 можна створювати персональні облікові записи для різних користувачів телевізора, що дозволяє налаштувати швидкий доступ до улюблених потокових сервісів, а також отримувати індивідуальні рекомендації щодо контенту на основі історії переглядів. Вхід у профілі може бути виконаний або з браузера ТВ, або зі смартфона NFC Magic Tap. NFC Magic Tap також можна використовувати для дзеркального відображення екрана мобільного пристрою на телевізорі LG. У серії розумних телевізорів LG NanoCell 2022 присутні популярні кінотеатри (Кінопошук, ivi, KION, more.tv, Premier, Okko, Start), в яких можна подивитися, як новітні, так і давно улюблені фільми, і серіали.

Підтримується голосове керування. Власники моделей з пультом Magic Remote можуть віддавати голосові команди керування та пошуку безпосередньо через мікрофон, вбудований у пульт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.