Дизайн OnePlus Nord Watch розкритий у додатку N Health

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній недорогий розумний годинник OnePlus Nord Watch засвітився в додатку N Health, що вказує на швидкий анонс пристрою.

Додаток також розкриває дизайн OnePlus Nord Watch — годинник отримав прямокутну форму із закругленими кутами та фізичною кнопкою на правій стороні, а також кольоровий дисплей із кастомними циферблатами.

Один із скріншотів підтверджує наявність функції крокоміра в OnePlus Nord Watch, а також спортивні режими для їзди на велосипеді та ходьби на свіжому повітрі. Джерело також стверджує, що годинник отримав датчик SpO2, функцію моніторингу серцевого ритму та відстеження сну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що OnePlus представить бюджетний смарт-годинник у найближчі кілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.