Так можуть виглядати нові приставки Apple TV SE та Apple TV Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тлі безлічі чуток про швидкий вихід нової приставки Apple TV дизайнер Паркер Ортолані поділився своїм баченням наступного покоління пристрою.

Концептмейкер вважає, що Apple не варто змінювати дизайн приставок, але компанія може запропонувати девайси у різних кольорах. Наприклад, у білому, золотому, синьому чи зеленому. До речі, було б круто, якби комплектні пульти Siri Remote поставлялися у кольорі приставки.

Крім того, Ортолані пропонує Apple розділити ТВ-приставки на доступну Apple TV SE з процесором S5 за $99 і топову Apple TV Pro з чіпом M1 за $299.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Apple представить нову Apple TV вже восени, але подробиць про пристрій поки що мало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.