Представлений Honor Tab 8: великий планшет з 8 динаміками за $222

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очередною новинкою Honor став недорогий планшет Tab 8, який цікавий не тільки доступною ціною, але і збалансованими характеристиками. Не саме потужне залізо компенсує велику діагональ, а також продвинуту акустику, підтримку швидкої зарядки та зручний режим багатозадачності.

Honor Tab 8 «упакований» в металевий корпус товщиною всього 6,9 мм, і оснащений 12-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2000×1200 пікселів, що займає 87% площі фронтальної панелі. Аппаратна платформа новинки включає в себе восьмиядерний процесор Snapdragon 680 в поєднанні з 4/6/8 ГБ оперативної пам’яті в залежності від модифікації. Об’єм внутрішнього накопичувача у всіх випадках становить 128 ГБ.

Відмінною рисою Honor Tab 8 стала акустична система з восьми стереодинаміків з підтримкою DTS і сертифікацією Hi-Res Small Gold Label. За автономність планшета відповідає ємність акумулятора 7250 мАч, який заряджається від комплектного блоку живлення потужністю 22,5 Вт. Набір камер представлений 5-мегапіксельним основним датчиком на тильній стороні корпусу та фронталкою з аналогічним дозволом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У числі інших особливостей моделі виробник відзначає фільтр синього світла для захисту очей, підтримку режиму багатозадачності з тремя вікнами, а також можливість спільної роботи зі смартфонами бренду. Ціна новинки становить $222 за версію 4/128 ГБ, модифікації 6/128 і 8/128 ГБ обійдуться покупцям за $266 і $295 відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.