Новий Huawei MateBook X Pro (2022) здивує своєю компактністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступного тижня HUAWEI проведе захід, у рамках якого представить не лише третю версію фірмової операційної системи HarmonyOS, а й розсип нових гаджетів. Зокрема, вже офіційно було підтверджено анонс оновленого MateBook X Pro. Судячи з перших зображень, ноутбук буде дуже компактним.

Опубліковані тизери лише трохи розкривають дизайн нового Huawei MateBook X Pro 2022 року. На першому зображенні сказано, що відмінністю ноутбука стане те, що його можна буде доторкнутися. Не зовсім ясно, що мала на увазі компанія. Мова може йти як про сенсорний екран, так і тактильну віддачу. Другий тизер вказує на якісну аудіосистему.

Будь-які інші подробиці про пристрій, у тому числі технічні характеристики, поки не розкриваються. Проте можна точно сказати, що ноутбук буде неймовірно компактним. Судячи з представлених зображень, у плані товщини він лише трохи більше USB Type-C і 3,5-мм аудіороз’єму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентацію новинок заплановано на 27 липня. На заході також можуть показати флагманський планшет MatePad Pro , смартфон, смарт-годинник і три телевізори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.