Вперше показано флагманську відеокарту Intel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час шоу LinusTechTips WAN компанія Intel показала флагманську відеокарту Arc A770 Limited Edition. Обмежена серія означає, що картка має спеціальне рішення для охолодження, доповнене RGB-підсвічуванням.

У самій Intel говорять, що A770 – це перша карта, на якій ви можете грати. Крім того, вона добре підходить для розгону. Сама модель має такий же дизайн, як і A750 LE, з двома вентиляторами, чотирма роз’ємами для дисплея (3 x DP, 1 x HDMI) та двома роз’ємами живлення (6-контактний та 8-контактний).

На жаль, характеристики відеокарти офіційно не розкрили. За чутками, A770 оснащена повноцінним графічним процесором ACM-G10 із 32 ядрами Xe. Щодо конфігурації пам’яті, то модель має вийти з 16 ГБ GDDR6.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.