Перший тест MacBook Air M2: такий потужний, як і Pro-версія

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базі даних популярного бенчмарку з’явилися перші результати тестування новинки Apple із фірмовим процесором М2. Ноутбук ще тільки доступний для замовлення, але вже відома його обчислювальна потужність: в «синтетиці» новий Air виявився рівним більш дорогою Pro-модифікації з тим же процесором.

Згідно з результатами випробувань, у Geekbench 5 новий лептоп з чіпом М2 набрав 1899 та 8965 балів при навантаженні на одне і всі ядра CPU відповідно. Ці результати майже ідентичні тим, що раніше показала Pro-версія (1919/8965 балів). Варто враховувати, що для моделі Air ці цифри можуть змінюватися під час роботи з мультимедійним контентом — через відсутність активної системи охолодження процесор знижуватиме тактову частоту, щоб уникати перегріву.

Apple стверджує, що чіп M2 пропонує помітні переваги в порівнянні з моделлю попереднього покоління: до 18% збільшення обчислювальної потужності, на 35% швидше вбудована графіка і прискорений на 40% нейронний двигун. На практиці одноядерна продуктивність MacBook Air M2 приблизно на 11,56% вища, ніж у попередника, а багатоядерна – на 19,45%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.