Так виглядатимуть новий «розумний» годинник Samsung з Wear OS від Google

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вже зовсім скоро, у серпні, від Samsung чекають великої презентації. На ній компанія повинна представити свіжі складні флагмани, а також новий «розумний» годинник Galaxy Watch 5.

Реклама

Якісні зображення останніх і з’явилися в Мережі завдяки інтернет-інсайдерам. Судячи з знімків і роликів, пристрій буде дуже схожим на попередників. Так, наприклад, на бічній межі корпусу годинника також розташується відразу дві фізичні кнопки.

Очікується, що продаватиметься дві версії Galaxy Watch 5: на 44 і 40 мм. Буде і Pro-версія, яка буде доступна лише у розмірі 45 мм.

За словами джерел, нові Galaxy Watch також будуть пропонуватись як з LTE-модулем, так і виключно Bluetooth/Wi-Fi.

Нагадаємо, що новий годинник Samsung працюватиме під управлінням фірмової системи Google для електроніки Wear OS, що носиться. Щоправда, поверх неї корейський IT-гігант встановить власну оболонку One UI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: