Apple M2 порівняли з усіма актуальними чіпами компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал Macworld провів велике порівняння всіх актуальних пристроїв Apple, включаючи смартфони, планшети, ноутбуки та комп’ютери. Ідея полягала в тому, щоб з’ясувати потенціал нового фірмового процесора M2, встановлений у MacBook Air (2022), на тлі інших чіпів компанії.

Порівняння проводилося за результатами кросплатформового бенчмарку Geekbench. Різні пристрої Apple, починаючи з iPhone 11, були протестовані в багатоядерному режимі. Виявилося, що M2 потужніший за A13 Bionic у тому ж iPhone 11 приблизно в 2,7 разу. Різниця з сучасним A15 Bionic в новітніх моделях iPhone становить близько 1,9 рази на користь M2. У порівнянні з M1 приріст продуктивності становить близько 15%.

Якщо ж порівнювати M2 з топовим зараз 64-ядерним M1 Ultra, встановленому в комп’ютері Maxc Studio, то останній приблизно в 3 рази потужніший. Щоправда, тут варто враховувати суттєву різницю в енергоспоживання, адже саме на цей параметр Apple робить ставку на презентаціях, коли порівнює свої чіпи із рішеннями конкурентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.