Це єдина модель Apple Watch, яку варто купувати у 2022 році

Кажуть, зараз не найкращий час для покупки техніки Apple . Нібито з дня на день компанія оголосить про офіційний звільнення з російського ринку, не кажучи вже про те, що вона вже відключила тут майже всі свої сервіси – від Apple Pay до App Store, де майже не залишилося варіантів заплатити за софт та передплати. Однак говорять так або токсичні люди, яким тільки дай привід зловтішатися, або ті, у кого навіть із нинішнім курсом долара не вистачить грошей на щось із логотипом яблука. А ось відмовлятися від Apple не варто. Навіть якщо це Apple Watch. Просто потрібно вирішити, яку модель краще купувати.

На це є кілька причин, про які ми поговоримо трохи нижче, а також розберемо які саме Apple Watch варто купувати в 2022 році , щоб не пошкодувати в майбутньому.

Чи варто купувати

Apple Watch

Спочатку поговоримо про те, навіщо взагалі потрібні Apple Watch. Ось ключові докази, які говорять суворо на користь покупки розумних годинників Apple:

Відстеження кроків. Коли ви бачите, скільки кроків пройшли, це мотивує вас пройти більше. Кажуть, що на день людина має пройти 10-15 тисяч кроків. Я знаю це по собі. Адже завжди психологічно комфортніше закрити мету на круглій цифрі. Якщо я пройшов 9 тисяч кроків, я зроблю так, щоб їх стало 10, а якщо 13-14, то постараюся добити до 15.

Визначення аритмії. Багато хто навіть не здогадується, що страждає від неправильної роботи серця. Це захворювання називається миготливою аритмією , коли серце б’ється нерівномірно, то прискорюючись, то сповільнюючись. Обчислити це може лише ЕКГ, але завдяки Apple Watch ЕКГ є на зап’ясті. Просто проведіть вимірювання та зрозумійте, чи немає у вас симптомів фібриляції передсердь, щоб вчасно звернутися до лікаря.

Вимірювання кисню в крові. Так, ми вже перемогли COVID-19, але необхідність виміру сатурації все ще не відпала. Слідкувати за станом цього показника дуже важливо для раннього виявлення купи різних розладів – від отруєння до гіпоксії, спричиненої апное чи іншими нездужаннями.

Повідомлення. Вибачте мене за банальність цього аргументу, але можливість отримувати повідомлення на зап’ястя — це менш напружено, ніж постійно діставати телефон з кишені і перевіряти, чи хтось написав. Це зручно, непомітно та просто технологічно.

Музика. Пам’ятаєте, як ми вставляли iPod nano 5 в ремінці з Аліекспрес і носили їх на зап’ястя? Ми простягали кабель навушників по руці під сорочкою та насолоджувалися якісним звуком. Сьогодні роль плеєра на зап’ястя нам замінюють Apple Watch, а завдяки бездротовим «вухам» немає необхідності задіяти провід.

Які Apple Watch купити в 2022

Незважаючи на широкий асортимент ринку смарт-годинника, з усіх Apple Watch, що доступні на ринку, сьогодні має сенс купувати лише одні. Це Apple Watch Series 7. Не тому що вони найновіші та технічно просунуті. Зовсім ні. Придбати їх є низка більш об’єктивних причин.

По-перше, Apple Watch Series 6 сьогодні коштують майже стільки ж, скільки і Series 7. Різниця між ними у кращому випадку досягає 2 – 3 тисячі гривень. А коли ви витрачаєте 15 тисяч, то це зовсім незначно.

По-друге, Apple Watch Series 7 мають збільшений дисплей. Так, різниця між новинкою та Series 6 незначна. Але якщо ми порівняємо Apple Watch Series 3 і 7, то отримаємо різницю майже в цілий сантиметр. А великий екран – це круто.

По-третє, Apple Watch SE  які коштують дешевше, абсолютно не конкурують з Series 7 через відсутність сканера ЕК, датчика вимірювання кисню в крові та старого заліза разом з невеликим дисплеєм. При цьому різниця в ціні між ними – лише близько 3-4 тисячі гривень.

По-четверте, Apple Watch Series 8, які вийдуть вже цієї осені, будуть відверто прохідною моделлю. Відомий інсайдер Марк Гурман пророкує їм торішнє залізо. Так що на тлі Series 7 ви зі своїми Series 7 виглядатимете дуже гідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я