Названо сім причин вибрати Huawei Watch Fit 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Носить електроніка з часом змінюється, і часом однозначно визначити, до якого типу відноситься конкретний гаджет, виявляється можливо тільки за назвою. Спасибі маркетологам приблизно всіх виробників: Watch – це годинник, Band – це браслет. Huawei Watch Fit 2 — один з таких прикордонних пристроїв, який виглядає чи дуже наворочений браслет, чи дуже компактний і незвичайний розумний годинник. Розповідаємо, що являє собою цей спортивний хронометр і чим він цікавий на тлі інших моделей.

Великий екран

Історично склалося, що у фітнес-браслетів крихітний екран (у деяких моделях його навіть немає зовсім), а розумний годинник — великий, причому квадратний або круглий. Причому часто пропонуються великі й маленькі моделі — ніхто, звичайно, в наше освічене й тактовне століття вже не наділяє їх гендерною відповідністю, але всі все розуміють.

Годинник Huawei Watch Fit 2 існує в єдиному розмірі, але для розумного годинника формат у них нетиповий, більш звичний користувачам браслетів, а не «котлів»: екран прямокутний, діагональ 1,74 дюйма, при цьому він займає 72,2 відсотка площі лицьової панелі , так що сам годинник компактний. На циферблаті поміщаються і легко читаються всі важливі показники: час (це годинник), погода, кількість пройдених кроків і спалених калорій, пульс і т. д. Екран виконаний за технологією AMOLED і підтримує режим Always-on-Display: основна інформація на ньому може виводитися постійно, а не тільки коли годинник піднятий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вимірювання всіх важливих показників здоров’я

Моделі Fit – це взагалі про здоров’я та фізичний стан, а для їх підтримки та покращення потрібно стежити за основними показниками. Watch Fit 2 вміють вимірювати пульс (причому постійно, так що є поле для аналізу зміни ЧСС у спокої та під навантаженням), рівень кисню в крові (можна включити повідомлення про падіння нижче порога), оцінювати рівень стресу та якість сну (і давати поради, якщо щось пішло не так).

І, звичайно, вони підраховують кроки — хоч дослідники і розходяться в конкретних числах, але всі згодні в тому, що кілька тисяч кроків на день помітно знижують ризик появи недуг.

97 видів тренувань та візуальний асистент

Годинник знайомий з 97 видами різних тренувань: у списку і звичні біг, їзда на велосипеді, силові тренування, та верхова їзда, кросфіт, рибалка, сапсерфінг, теніс та танець живота. Розробники згадали і про важливу для правильної безпечної фізкультури речі — розминку та розтяжку: годинник покаже, як і скільки потрібно обертати різними кінцівками, щоб усі суглоби, м’язи та зв’язки були повністю готові до навантаження, а потім отримали належну розтяжку.

Але цар усіх видів тренувань — це, звісно, ​​біг. І для бігунів у Fit 2 є кілька корисних фішок. Окрім відображення пульсу, відстані та темпу бігу, годинник може показувати зону ЧСС та каденс — два показники, на які варто звертати новачкам. Плюс у годинах є близько десятка курсів бігу: для початківців та професіоналів, темповий та інтервальний, аеробний біг та біг у легкому темпі. Для тих, хто не знає, з чого почати — саме те.

Можливість плавати та пірнати (глибоко!)

Годинник має захист рівня 5ATM, тобто в них можна занурюватися на глибину до 50 метрів. Для непрофесійних нирців це можна прочитати так: на будь-яку глибину. Причому на відміну від браслетів та годинників з базовим захистом, ці не злякаються солоної морської води. Єдине обмеження – не варто одягати їх, якщо збираєтеся кататися на водних лижах.

Довгий час роботи

Для Watch Fit 2 заявлено час автономної роботи в 10 днів при звичайному використанні та 7 днів при активному (тут маються на увазі безліч дзвінків, повідомлень, тренувань та 500 включень екрану на день). 

Окремий привіт від Watch Fit 2 тим, кому доводиться заряджати розумний годинник щодня.

Підтримка програм

Huawei Watch Fit 2 працюють на фірмовій операційній системі Harmony OS і на них можна запускати програми. Бо не крути — це точно розумний годинник, а не фітнес браслет. Програми встановлюються через смартфон із каталогу App Gallery.

Дзвінки прямо через годинник

Годинник обладнаний і мікрофоном, і гучним динаміком, а з телефоном зв’язуються по Bluetooth, тож якщо руки зайняті, то ніщо не завадить прийняти на них дзвінок (якщо руки зовсім брудні або мокрі, то зняти трубку можна і носом — робимо ж ми так зі смартфоном взимку, щоб не знімати рукавички). Щоб зв’язок не переривався, достатньо не відходити від смартфона далі за 100 метрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.