Власники Xbox зіткнулися з неприємною проблемою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гравці зіткнулися з дефіцитом геймпадів для консолей Xbox. Проблема масова.

Російські гравці і так не в захваті від ситуації, що склалася навколо консольного ринку в країні. Ігри доводиться купувати манівцями, а цінник на аксесуари непристойно високий. Але, схоже, проблеми на цьому не закінчуються. Як стало відомо в даний момент, Microsoft має проблеми з поставками ігрових контролерів для консолей Xbox. Запаси геймпадів закінчуються і навіть в Європі дістати їх не так-то просто. А це означає, що до Росії взагалі навряд чи щось добереться.

Представник Microsoft поспішив заспокоїти гравців і запевняє, що ситуація знаходиться під контролем:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ми знаємо, що зараз важко знайти бездротові контролери Xbox через перебої з поставками. Ми робимо все можливе, щоб поліпшити ситуацію і тісно співпрацюємо з нашими виробничими і роздрібними партнерами. Будь ласка, зверніться до консультантів ваших місцевих рітейлерів і уточнюйте про надходження товару “.

При самому несприятливому результаті, геймерам доведеться використовувати контролери сторонніх фірм, які значно поступаються за якістю продуктам від Microsoft. Другий варіант – вторинний ринок. Там можна знайти оригінальні пристрої в хорошому стані, за прийнятною ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.