На Apple Watch з’явився безкоштовний аналог YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безкоштовна програма WatchTube дозволяє дивитися ролики з YouTube на розумному годиннику від Apple. Його можна настроїти без iPhone.

Додаток для перегляду контенту YouTube можна знайти в магазині програм watchOS. Меню WatchTube містить чотири розділи: головна сторінка, пошук, бібліотека та налаштування. На головній можна переглянути найбільш популярні ролики з рекомендацій відеохостингу. Також можна вибрати найцікавіші категорії контенту, які будуть відображатися на головній сторінці.

Для пошуку потрібного ролика можна використовувати як голосове введення, так і екранну клавіатуру. Програма здатна ранжувати результати пошуку та каналів за популярністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Підключення до облікового запису відсутнє, але програма надає QR-код для обміну контентом між користувачами або для отримання доступу до відео з iPad або iPhone.

WatchTube також підтримує відтворення субтитрів і може змінювати їх розмір. Якщо у вас немає AirPods або гарнітури Bluetooth, програма також може виводити звук за допомогою вбудованих динаміків Apple Watch.

Надалі розробники планують додати режим лише аудіо. Це дозволить прослуховувати вміст у фоновому режимі. 

WatchTube доступний для безкоштовного завантаження в App Store і підтримує Apple Watch під керуванням watchOS 6 або пізнішої версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.