Заміна оригінальної зарядки Apple. Зібрали найкращі адаптери живлення

На конференції WWDC 2022 компанія Apple вперше презентувала зарядний пристрій нового типу. Йдеться про блок живлення з парою USB-роз’ємів, який дозволяє одночасно заряджати два пристрої відразу . Незважаючи на те, що в цій технології немає нічого примітного, раніше в Купертіно не випускали нічого подібного. Проте з невідомої причини відмовилися продавати новий зарядник у всьому світі, вивівши його лише в роздріб кількох країн. В Україні зі зрозумілих причин до цього списку також не потрапила. Але це не означає, що можливості заряджати кілька пристроїв одразу у нас немає.

На Аліекспрес представлена ​​велика кількість зарядних пристроїв від іменитих виробників, що пропонують відразу кілька USB -роз’ємів. Мало того, що коштують вони найдешевше, так ще й потужність видають на виході вищу, а значить, потенційна швидкість зарядки від них буде вищою.

Заряджання з двома USB

Для тих, кому важлива компактність і схожий на оригінал зовнішній вигляд, Ugreen пропонує ось такий зарядний пристрій з парою роз’ємів USB-C . Щоправда, якщо блок живлення Apple сукупно видає лише 35 Вт (по 17,5 на пристрій), цей адаптер має повноцінні 40 Вт , або по 20 Вт на кожен підключений гаджет. Отже швидкість зарядки , яка їм буде забезпечена, виявиться навіть вищою.

Ціна : 750 грн

Купити зарядку Ugreen

Зарядник для айфона

Anker теж робить класні зарядки. Наприклад, ось ця. Вона майже повністю повторює дизайн оригінального адаптера живлення Apple для MacBook, але з багатьма корисними відмінностями. По-перше, тут не один, а два роз’єми USB-C за допомогою більшості популярних стандартів швидкої зарядки та профілів електроживлення.

Ціна : 850 грн

Купити зарядку Anker

Потужний блок живлення для телефону

Два USB-роз’єми це, звичайно, добре, але третій явно не буде зайвим. Особливо якщо вони різні. Все-таки далеко ще не все ще перейшли на новий стандарт, продовжуючи експлуатувати старий. Я навіть сказав би, що сьогодні набагато простіше зустріти кабель з USB-A , ніж з USB-C. Тому й зарядник краще мати відповідний. Але ж не купуватимеш два різні блоки живлення для різних стандартів, чи не так?

Ціна : 1000 грн

Купити зарядку Ugreen 65 Вт

GaN-зарядка на 100W — купить

Для тих, хто не звик іти на компроміси, є ще потужніший варіант на 100 Вт. Це вже зарядник зовсім іншого типу. Він належить до категорії GaN. Якщо говорити двома словами, це адаптери живлення на основі нітриду галію, а не кремнію, як більшість звичайних моделей. Нітрид галію дозволяє робити ЗП компактнішими при збереженні високої енергоефективності. Вони працюють швидше, а гріються менше.

Ціна : 1500 грн

Купити зарядку Baseus 100 Вт

Саме цей зарядник хороший не тільки технологією виробництва та високою потужністю, але також своєю компактністю та невеликою вагою, що дозволяє брати його із собою. Такий легко поміститься навіть у дамську сумочку. При цьому зарядити з його допомогою можна буде не два, не три, а чотири пристрої: два через USB-A і два через USB-C. Але завдяки високій потужності це можуть бути не тільки смартфони або смарт-годинники, але навіть високопродуктивні макбуки.

Заряджання для всіх пристроїв Apple

Розумію, що не всі шукають класичного адаптера живлення . Зрештою, більше чотирьох роз’ємів для підключення пристроїв вони навряд чи запропонують. Тому вигідніше купити щось на кшталт мережевого фільтра, який мав би компактні розміри, велику кількість конекторів і при цьому мав би достатню потужність, щоб підзарядити відразу кілька вимогливих до ресурсів гаджетів. Наприклад, ноутбук, планшет, парочку смартфонів і щось по дрібниці.

Ціна : 750 грн

Купити зарядку с 8 USB

Ось він, той пристрій, який вам потрібен. Це великий зарядний пристрій аж із вісьмома портами USB та вихідною потужністю 100 Вт. Він підтримує всі мислимі стандарти швидкої зарядки, тому гарантовано насичить усі ваші смартфони, планшети та інші гаджети на максимальній швидкості. А завдяки LED-дисплею ви завжди знатимете про те, на якій потужності йде зарядка, який саме конектор задіюється і як багато часу ще залишилося до завершення процесу.

Найпотужніший зарядник для телефону

Напевно, всі пам’ятають про 140-ватний зарядник від Apple за 10 тисяч рублів. Але на Алі є варіанти як мінімум не гірші. Наприклад, цей блок живлення від WOTOBE, який видає на виході 156 Вт. Він вигідно відрізняється від еппловського варіанта не лише більш високою потужністю, а й практичністю. Тут вам і 4 зарядні гнізда (2 USB-A і 2 USB-C PD), і світловий індикатор, що свідчить про зарядку, і навіть міцний кабель, що не стирається, в тканинному обплетенні .

Ціна : 1500 грн

Купити зарядку WOTEBO

Виробник заздалегідь потурбувався про зручність використання свого адаптера і забезпечив його роз’ємами різних типів. USB-C дозволяють заряджати пристрій на максимальну потужність 100 Вт. Цього вистачить для підживлення навіть найпродуктивнішого MacBook Pro під час виконання ресурсомістких завдань. А пара USB-A-роз’ємів видає лише 18 Вт. Так, це небагато, але вистачить для більшості смартфонів типу iPhone, а також аксесуарів типу Apple Watch або AirPods.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я