Які недорогі фітнес-браслети варто замовляти з Китаю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт перерахував найкращі на сьогодні фітнес-трекери, які можна замовити на AliExpress.

На AliExpress сьогодні можна придбати чимало дешевих та якісних гаджетів. Ось які фітнес-браслети варто купувати там, на думку автора DimaViper Live.

  1. Xiaomi Mi Band 6 . Це найпопулярніший на сьогоднішній день фітнес-трекер. Правда, при замовленні потрібно знати, що прийде китайська версія пристрою. Після підключення фітнес-браслету до смартфону вам потрібно буде завантажити російськомовну прошивку. Можна також трохи доплатити та замовити вже глобальну версію. Гаджет оснащений функцією підрахунку калорій, за допомогою нього можна переглядати повідомлення, які надходять на телефон. Сам по собі фітнес-браслет невеликого розміру та легкий.
  1. Xiaomi Mi Band 5 . Від старшої версії він не відрізняється майже нічим. Функції в нього ті самі, автономність – приблизно така ж. Однак коштує пристрій трохи дешевше. При цьому модель п’ятого покоління йде відразу ж із глобальною прошивкою.
  1. Honor Band 6 . Це вже серйозніший гаджет. У нього більше екран, ніж у Xiaomi Mi Band 5 і 6, тому він ближче на вигляд до годин, ніж до браслета. Також він буде важчим. Що стосується функцій, то у нього вони стандартні: датчик кисню крові, вимірювання пульсу та ін. Можна навіть встановлювати різні типи тренувань. Вони, крім того, дуже хороша автономність. Досить їх при не особливо активному користуванні десь на два тижні.
  1. Xiaomi Redmi Pro . Це абсолютно нова модель з AMOLED-екраном. Перевага такого дисплея в тому, що він більш енергоефективний. Іншими словами, користуватися фітнес-браслетом можна буде ще довше. Крім того, кольори на екрані – яскраві та насичені. Користуватися Redmi Pro можна протягом 14 днів без заряджання і 20 днів – в режимі економії енергії.
  1. Huawei Band 6 . Цей пристрій – аналог Honor Band 6. Єдине, чим моделі відрізняються, – це дизайн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.