Найкращий фітнес браслет: Xiaomi Mi Band 7 Pro вразив усіх покупців

Наприкінці травня 2022 року був представлений громадськості фітнес-трекер Mi Band 7, однак такий не отримав усіх особливостей та переваг, які йому приписували. Новинка вийшла звичайно дуже привабливою, але не настільки для того, щоб максимально широке коло людей захотіло її собі придбати.

І ось, як виявилося, у подібного стану справ є причина, а полягає вона в тому, що вперше за сім років китайська корпорація збирається представити і запустити в продаж одразу дві моделі свого трекера протягом одного року, і одну з таких моделей вже представили. а іншу лише анонсують. Майбутня новинка має назву Xiaomi Mi Band 7 Pro, а стартують її продажі в липні 2022 року, незабаром після презентації. Очікується, що новий фітнес-трекер представлять громадськості разом із флагманським мобільним пристроєм Xiaomi 12 Ultra, який отримає передове технічне оснащення, величезний екран та низку інших переваг, сукупність усіх з яких зроблять його найкращим у своєму роді.

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 7 Pro зможе запропонувати покупцям ще більший екран, більш преміальний зовнішній вигляд, барометричний альтиметр для виміру набраної висоти, акумуляторну батарею підвищеної ємності з підтримкою технології швидкої зарядки (50% за 15 хвилин) та модуль розташування GPS. Новинка, безумовно, отримає також водозахист за стандартом IP68 з можливістю занурення під воду на глибину до 50 метрів і модуль безконтактної оплати NFC, тому оплачувати будь-які покупки в магазинах з її допомогою можна без зайвих проблем, складнощів і труднощів. Усі, хто куплять собі таку новинку, гарантовано залишаться їй більш ніж задоволені.

Поки що точно невідомо, скільки коштуватиме новий фітнес-трекер, але його вартість точно не перевищить $50 доларів, тому бажаючим купити цей наручний гаджет потрібно викласти за нього не більше 1500 грн. Використовувати Xiaomi Mi Band 7 Pro, цей спортивний браслет, який є мрією мільйонів людей, виявиться можливо у парі зі смартфонами, що працюють на базі операційних систем Android та iOS. Для цього потрібно завантажити з App Store або Google Play мобільну програму Mi Health, і в такому випадку з’явиться можливість керувати всіма можливостями браслета. Разом із новим фітнес-трекером у продаж мають надійти нові спортивні ремінці, а виготовлені такі виявляться не лише з гіпоалергенного силікону, а й з інших матеріалів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.