Apple працює над новим пристроєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє аналітик Мінг-Чі Куо з KGI Securities, Apple може випустити свої власні накладні преміальні навушники вже в кінці 2018 року.

Apple придбала Beats, компанію, відому своїми музичними продуктами, багато років тому. Через цю угоду Beats поступово згасає, а Apple отримала можливість створювати відмінні навушники. Одними з них стали по-справжньому популярні, повністю бездротові AirPods.

Подібний досвід надихнув компанію на створення трохи іншого пристрою – накладних навушників, які, швидше за все, також будуть повністю бездротовими. Як вважає Куо, новий продукт Apple буде найвищої якості:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“У Apple є плани по створенню власних якісних накладних навушників. Вони повинні володіти більш якісним звуком, ніж AirPods і бути не менш зручними. Продажі повинні початися в четвертому кварталі 2018 року “.

Основними постачальниками стануть Primax і SZS. Ці компанії допоможуть Apple створити повноцінну лінійку музичних продуктів, яка поки що складається тільки з AirPods і HomePod. Очікується, що нові навушники коштуватимуть дорожче, ніж AirPods.

Нещодавно з’явилася інформація про те, що Apple незабаром випустить друге покоління AirPods. Пристрій буде з поліпшеним бездротовим чіпом, бездротовою зарядкою. Зовнішніх змін чекати не варто, а ось ціна може підвищитися на 60-80%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.