Xiaomi Mi Band 7 Pro – найкращий спортивний браслет у світі з модулем GPS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 7 Pro є покращеною версією моделі Smart Band 7, яка доступна для покупки всім охочим з кінця травня 2022 року. Новий наручний гаджет, без жодних сумнівів, є найкращим спортивним браслетом у світі, а пропонує він просто шикарний за сукупністю якостей користувальницький досвід. 

Всі і кожен, хто захочуть обзавестися таким пристроєм, точно залишаться задоволені його величезним кольоровим OLED-екраном з підвищеною яскравістю для більш комфортної читання на сонці, а разом з тим ще й модулем GPS, який використовується для визначення місця розташування в просторі. Усі власники новинки зможуть використати цей браслет для відстеження геолокації.

Завдяки модулю GPS браслет виявиться здатний визначати відстань, яку вдалося подолати за той чи інший період часу, а ще він показуватиме швидкість пересування, середній темп, час проходження кола тощо. Все це стане у нагоді тим, хто любить займатися спортом на свіжому повітрі. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використовувати всі ці можливості в Xiaomi Mi Band 7 Pro виявиться можливо без смартфона, так як все необхідне технічне оснащення вбудовано в цей наручний гаджет, що має вкрай широкі функціональні можливості. Однак на цьому все не обмежиться, тому що ця модель отримає більш преміальний зовнішній вигляд, підтримку прискореної зарядки, батарею підвищеної ємності та інші переваги.

Використовувати Xiaomi Mi Band 7 Pro, як і звичайну модель, виявиться можливо у парі зі смартфонами, що працюють на базі операційних систем Android та iOS. Для цього потрібно лише просто встановити на телефон програму Mi Health, що дозволяє керувати браслетом через Bluetooth 5.2, хоча в новинці будуть підтримувати старіші версії цієї технології. 

Поряд із GPS, однією з ключових особливостей нового спортивного браслета стане розширена підтримка технології Always on Display, завдяки якій екран зможе завжди залишатися увімкненим. Новий наручний гаджет, як очікується, виявиться представлений і запущений у продаж вже в липні 2022 року, а купити його спочатку виявиться можливо в Китаї, але через якийсь час мають розпочатися і світові продажі на міжнародному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.