Ґаджети

Стало відомо, коли електросамокати від Xiaomi стануть доступними в Європі

Share

У березні 2022 року компанія Xiaomi представила у Китаї свої нові електросамокати Electric Scooter 3 Lite. Тепер є кілька фактів, які говорять про появу цих самокатів у Європі. По-перше, на офіційному міжнародному сайті Xiaomi з’явилася ця модель, а по-друге, деякі країні отримали всі необхідні сертифікати для Electric Scooter 3 Lite. Якщо судити з цих фактів, то незабаром по всій Європі можна буде придбати електросамокат. Тепер трохи поговоримо про його основні характеристики.

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite дуже зручний у всіх планах. Він легко складається у трьох місцях, завдяки чому його можна переносити та носити із собою всюди. Вага також відносно невелика – 13 кг. На Xiaomi Electric Scooter 3 Lite можна їхати з максимальною швидкістю 25 км/год і підніматися на гірки з нахилом 14 градусів, тобто для їзди всіма куточками міста точно підійде ідеально. На самокаті є дисплей, що показує швидкість руху та заряд акулятора. Ви завжди зможете дізнатись, коли вже варто поставити електросамокат на зарядку. Також є можливість налаштовувати транспорт через спеціальний додаток на смартфоні. Електросамокат представлений на ринку в Китаї у чорному та білому кольорах, очевидно, що і у нас його можна буде придбати також у двох кольорах.

Ціна та дата старту продажів поки що невідоме питання. Коштує Xiaomi Electric Scooter 3 Lite у Китаї 300 доларів, яку ж вартість у Європі дізнаємось згодом, коли він стане доступний у магазинах або на інтернет-сторінках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    ASUS випустила мобільний геймпад ROG Tessen

    Компанія ASUS випустила новий ігровий контролер ASUS ROG Tessen, який призначений для смартфонів під керуванням…

    14.05.2024

    Windows 7: 5 причин, чому вона все ще актуальна у 2024 році

    У 2024 році, через 15 років після релізу, Windows 7, як і раніше, використовується на…

    14.05.2024

    OpenAI представила GPT-4o

    OpenAI оголосила про випуск нової флагманської моделі генеративного ІІ під назвою GPT-4o, повідомляє TechCrunch. Нову модель планують…

    14.05.2024

    Смартфони Sony втрачають позиції на тлі успіху Google Pixel

    В останні роки ринок смартфонів зазнав значних змін, і одним із ключових гравців, які вплинули…

    14.05.2024

    Apple почне продавати шолом Vision Pro за межами США

    Apple готується розпочати продаж своєї гарнітури доповненої реальності Vision Pro в Європі та Азії, прагнучи…

    14.05.2024

    Нові iPad оснащені меню здоров’я батареї, що включає лічильник циклів та опцію обмеження зарядки до 80%

    В останніх моделях iPad Air та iPad Pro з'явилося нове меню «Здоров'я» акумулятора (Battery Health)…

    14.05.2024