Categories: Ґаджети

З будь-якого комп’ютера на Windows 10 тепер можна відправляти звичайні SMS-повідомлення

Share

Американська корпорація Microsoft продовжує працювати над розширенням функціональних можливостей операційної системи Windows 10, багато з яких вона запозичує з macOS, що розробляється Apple. Займається цим не тільки ця IT-компанія, а й сторонні розробники. Не так давно відбувся реліз програми під назвою Textto, яка дозволяє відправляти з будь-якого комп’ютера звичайні SMS-повідомлення.

Щоб користуватися додатком Textto необхідно встановити на смартфон однойменну програму, після чого налаштувати їх для спільної роботи. Поки що нова програма підтримує тільки мобільні пристрої на базі Android і комп’ютери на Windows 10, але в недалекому майбутньому розробники обіцяють налагодити роботу і на Mac. Реалізувати підтримку iPhone, швидше за все, не вийде, оскільки операційна система iOS не дозволяє сторонньому ПО відправляти повідомлення з метою безпеки.

Після настройки синхронізації між Android-смартфоном і комп’ютером на Windows 10, з останнього можна буде відправляти звичайні SMS-повідомлення. Більш того, розробники передбачили можливість перегляду історії всіх повідомлень. Щоб все працювало, необхідно щоб обидва пристрої були підключені до мережі Інтернет. Коли користувач відправляє повідомлення з комп’ютера, то воно через Textto передається на смартфон, а потім той його відправляє. Коли на телефон приходить повідомлення, програма його зчитує і передає інформацію на PC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програма Textto зручна тим, що з її допомогою можна читати, відповідати і копіювати тексти без необхідності запускати смартфон і виконувати ряд інших дій. Крім того, це ПЗ підтримує всі сторонні додатки для роботи з повідомленнями на Android, що робить його абсолютно універсальним. Розробники передбачили навіть підтримку смайликів емодзі, які з кожним роком стають все більш популярними. За допомогою нового програмного забезпечення для Windows 10 прямо з комп’ютера можна організувати масову розсилку повідомлень на будь-які номери.

Завантажити додаток Textto можна з офіційного сайту розробників. Версія для Android доступна для завантаження з магазину Google Play. За кілька днів свого перебування в магазині, програма вже зібрала безліч позитивних відгуків. Найприємніше те, що вона не містить реклами і є безкоштовною. Хочеться вірити, що так завжди і буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Абсолютный клон Вайбера! Опять изобрели велосипед.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024