Розумний годинник Amazfit Bip 3 повністю розсекретив до випуску

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Amazfit готується до випуску в червні нового розумного годинника під назвою Amazfit Bip 3.

Тим не менш, пристрій вже з’явився на сайті Amazon Brazil, звідки ми дізналися, що годинник має прямокутний 1.69-дюймовий екран HD TFT із щільністю 237ppi та захисним склом 2.5D. Підтримується понад 50 циферблатів, причому два з них можна налаштувати самостійно.

Amazfit Bip 3 отримали металевий корпус із габаритами 44.2 x 36.6 x 7.6 мм, безліч датчиків для відстеження стану здоров’я, включаючи датчик PPG для відстеження серцевого ритму 24×7, датчик SpO2 для відстеження кисню в крові. Годинники здійснюють моніторинг сну, відстежують стрес, жіночий цикл тощо.

Новинка підтримує понад 60 спортивних режимів та має вбудовану подвійну супутникову систему позиціонування (GPS та ГЛОНАСС) для точного відстеження маршрутів ходьби, бігу чи їзди на велосипеді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazfit Bip 3 також оснащені всіма звичайними функціями, такими як демонстрація повідомлень, оповіщення про дзвінки, керування мультимедіа, керування камерою і т. д. Акумулятор ємністю 280 мАч забезпечує до 2 тижнів автономності. Корпус пристрою водонепроникний (5ATM).

Amazfit Bip 3 випускаються в чорному, рожевому та синьому кольорах за ціною близько $58.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.